You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Zonnebrillen - Ray-Ban

Product header

Ray-Ban, een iconisch merk onder de zonnebrillen. De originele en tijdloze monturen hebben geleid tot een cultstatus in de Amerikaanse popcultuur. De zonnebrillen zijn zorgvuldig in elkaar gezet met state-of-the-art-technologieën. Ray-Ban heeft alle brillenglazen voorzien van 100% UV-bescherming en een krasvaste beschermlaag.

De Ray-Ban zonnebrillen zijn simpelweg niet meer weg de denken uit de hedendaagse zonnebrillencultuur. Ray-Ban zonnebrillen zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ontworpen met state-of-the-art technologieën. De zonnebrillen zijn zorgvuldig in elkaar gezet met aandacht voor de kleinste details.
Een Ray Ban zonnebril bezorgt jou, naast een fantastische uitstraling, ook een optimale bescherming tegen het zonlicht. Daarom heeft Ray-Ban alle brillenglazen voorzien van 100% UV-bescherming en een krasvaste beschermlaag.

De veelzijdige ontwerpen van Ray-Ban zorgen ervoor dat er voor elke gezichtsvorm een passende zonnebril bestaat. Met de variëteit aan monturen en glaskleuren kan eindeloos gecombineerd worden waardoor er altijd een unieke look bestaat. Ray-Ban zonnebrillen zijn het symbool geworden van vrijheid, durf en individualiteit.
De Ray-Ban stijl is sportief, stoer en tegelijk ook sophisticated. Test hoe sophisticated jij bent en kom de Ray-Ban collectie passen in onze winkel.