You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Brillenglazen

Wij zijn een erkend vakopticien

Brillenglazen aanmeten vereist kennis en vakmanschap. Om de afwijking van je ogen te bepalen doen we een oogmeting met de phoropter. Voor een medisch oogonderzoek of uw eerste bril bevelen wij steeds de oogarts aan. Wij voeren de voorschriften van uw oogarts met de grootste zorg uit.

Er zijn verschillende soorten brillenglazen. Optiek Vermeulen adviseert je welke brillenglazen geschikt zijn voor de afwijking van jouw ogen:

  • Ontspiegelde of anti-reflecterende glazen
  • Kraswerende glazen
  • Water- en vuilafstotende glazen
  • Anti-statische glazen

Enkelvoudige glazen en multifocale glazen

Enkelvoudige glazen zijn geschikt voor brildragers die hun bril gebruiken om scherp te zien op verre afstanden óf om dichtbij goed te zien. Optiek Vermeulen levert jou enkelvoudige glazen in alle voorkomende sterktes en in kunststof of glas.

Heb je naast een bril ook nood aan een leesbril? Dan kan je in plaats van 2 brillen aan te schaffen kiezen voor één bril met multifocale glazen. Deze glazen zijn opgebouwd uit meerdere sterktes. Hiermee kunt u veraf en dichtbij goed zien.

Wie brillenglazen aanschaft bij Optiek Vermeulen kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en een breed servicepakket.

Videocentreersystem visuReal

Wij gebruiken het visuReal videocentreersysteem van HOYA om de glazen van je optische bril perfect te centeren. Het is een eenvoudige app die met behulp van krachtige software bijzonder nauwkeurig afbeeldingen en meetgegevens opslaat en beoordeelt.

Het enige wat jij hoeft te doen, is naar de tablet kijken. Daarna verzamelt het systeem uiterst snel en nauwkeurig alle benodigde meetgegevens. Zo kunnen wij tot op een tiende van een millimeter de optimale plaatsing van je brilglazen berekenen en ze precies op maat slijpen.

visuReal_first picture