You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Specials

Any Di brillenetuis

any-di-specials-1

De luxueuze collectie Any Di, genoemd naar Anne Dickhardt, bestaat uit handtassen en bijzondere brillenetuis. De lederen etuis met hun unieke vorm beschermen zonnebrillen van alle vormen en maten. De SunCover heeft niet veel plaats nodig in je handtas. Meer zelfs: je kan hem ook bevestigen aan de buitenkant van je handtas of aan je kleding! Elegant, multifunctioneel en uniek.

IZIPIZI zonnebrillen en leesbrillen

IZIPIZI leesbrillen

IZIPIZI streeft naar brillen die een lach op je gezicht toveren. Gebruiksgemak en uitmuntend design worden samengegoten in een betaalbaar jasje.

De collectie leesbrillen van IZIPIZI wordt gekenmerkt door vergrotende glazen en een designmontuur met een rubberen gevoel, flexibele beentjes en modieuze kleuren.

izipizi-leesbrillen-specials
izipizi-zonnebrillen-specials

IZIPIZI zonnebrillen

De collectie zonnebrillen van IZIPIZI combineert optimale bescherming (categorie 3, 100% UV) met modieuze designs in felle kleuren met rubberen afwerking, comfort en flexibiliteit. Flexibele monturen, in alle modellen en kleuren, steeds uniseks en universeel. Voor elke look een andere bijpassende bril bij IZIPIZI.