You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Zonnebrillen - Prada

Product header

De Prada-zonnebrillencollectie wordt momenteel overheerst door een vleugje nostalgie. Oversizede ontwerpen en brede frames zorgen voor een luxueuze, elegante en soms uitdagend sensuele look. Prada innoveert constant zonder afstand te doen van traditie en kwaliteit.

Kom deze chique, maar speelse collectie "Made in Italy" bewonderen. Momenteel ontworpen door RAF SIMONS. 2023 collectie is prachtig!

Het modehuis Prada werd al in 1913 opgericht door Mario Prada en wordt vandaag nog steeds als een van de weinige onafhankelijk ontwerphuizen beschouwd. Het bestuur rust nog steeds in de handen van de Prada-familie.

Totale kwaliteit is het vertrekpunt bij Prada. De permanente zoektocht naar nieuwe materialen gecombineerd met een onberispelijke productie is kenmerkend voor Prada.

Prada-zonnebrillen zijn herkenbaar aan hun sterke identiteit en onmiskenbare stijl. De klassieke lijnen gaan perfect samen met de bijzonder verfijnde details in de afwerking.

Beroemdheden als zoals Christina Aguilera, George Clooney, Paris Hilton, Gwyneth Paltrow, Eva Longoria en Kate Moss houden van de vele stijlen van Prada-zonnebrillen.