You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

ACTIE 2020-2021

MAR12405 (1)

Deze actie was geldig tot 31 december 2021. Wie verlangt er nu niet naar die mooie zomeravonden in goed gezelschap, met een lekker gerechtje voor je neus vergezeld van een goed glas wijn?

U krijgt van ons een heerlijke fles OLIJFOLIE bij aankoop van multi-focale glazen van HOYA.
Onze actie loopt tot zolang de voorraad strekt.

Niet zomaar een olijfolie. JOS is een olijfolie gemaakt met 100% OLIVASTRA SEGGIANESE olijven die behoren tot de absolute wereldtop. Volledig geproduceerd in Toscane, in de "gouden vallei" aan de voet van de Monte Amiata. De smaak wordt bepaald door bomen die meer dan 200 jaar deze vruchten dragen.

De Belgen Charlotte en Kristof namen de gelauwerde olijfperser PODERI BORSELLI onder de arm. Een vakman doorspekt met knowhow doorgegeven van generatie op generatie. Kortom: een man waarbij er olijfolie door de aderen stroomt.

De olijven worden op dezelfde dag geplukt en verwerkt. Zo gaan er nauwelijks antioxidanten verloren. Een vroege oogst zorgt dan weer voor minder opbrengst, maar een uitmuntende kwaliteit.

Net als bij wijn, spelen verschillende weersomstandigheden en het teroir een grote rol. Hoewel de smaak ieder jaar anders kan zijn, is de fluwelen ondertoon van de Seggianese constant.

LAAT HET SMAKEN EN STUUR MIJ ZEKER EEN FOTO DOOR VAN JE GERECHTJE VERRIJKT MET "JOS"!